Cartofi frantuzesti

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2010 | 43403 vizualizari

 

Aceasta reteta nu are nevoie de nici o introducere, cred ca toata lumea a incercat-o macar o data:)

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 4 oua
  • 200 g smantana
  • 50 g cascaval ras
  • 25 g unt
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Se spala bine cartofii si ouale si se pun la fiert impreuna intr-o cratita mare cu apa. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, se lasa sa se raceasca, apoi se curata si se taie rondele.

Se unge cu unt un vas termorezistent si se aseaza pe rand cate un strat de cartofi si unul de oua, se condimenteaza fiecare cu sare si piper. Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi. 

Se toarna smantana deasupra, se presara cascavalul ras si se da la cuptor pana se rumeneste. Se serveste cu pofta:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu branza si gris