Cartofi frantuzesti

de r3nat02006 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2013 | 11923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 4 oua
  • 150 gr iaurt
  • 250 gr salam uscat feliat
  • 1 rosie
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • ghimbir
  • 10 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii se curata si se pun in apa fiarta timp de 10 minute, dupa care se scot si se lasa la racit pana punem umbla cu ei. In acest timp se bat ouale cu iaurtul si cu condimentele pana la omogenizare. Dupa ce cartofii s-au racit acestia taie rondele si se impart in 3 parti egale iar prima parte se aseaza intr-o tava tapetata in prealabil cu ulei. Dupa ce se adauga primul rand de cartofi se adauga 1/3 din salam si 1/3 din compozitia de ou si iaurt si se repeta operatiunea in 3 straturi. deasupra se orneaza ultimul strat cu cascaval taiat/ras mare si o rosie taiata felii. Se lasa la cuptor timp de 30 min

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta de iarna