Cartofi frantuzesti a la Dana

de danadanutza23 in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2016 | 3438 vizualizari

 

Aceasta este reteta preferata a nasului meu de cununie, eu am mai modificat-o putin.

 

INGREDIENTE

  • 1,500 g cartofi
  • 300 g cascaval
  • 400 g kaiser
  • 6 oua fierte
  • 3-4 fire de cabanos
  • parmezan
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 200 g smantana
  • 20 g unt
  • 1 lingurita de patrunjel

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti a la Dana:

Cartofii se spala, se curata si se pun la fiert. Cand sunt fierbinti se taie felii. Se ia un vas de yena sau o tava, se unge cu unt si se pune un strat de cartofi, apoi kaiser, cabanos, ouale taiate felii si cascaval. S epune si parmezan, alt strat de cartofi si se da la cuptor pentru 15 minute. Separat amestecam smanatana cu oul si punem peste un strat de cartofi. Dam la cuptor pentru ionca 15-20 minute, pana prinde crusta. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti a la Dana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
CLĂTITE APERITIV CU PUI, CIUPERCI, BAMBUS ȘI MUGURI DE FASOLE