Cartofi frantuzesti cu ingrediente romanesti

de abetina in , 25 Iul 2018 | 3808 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi potrivit de mari
  • 1 plic condimente naturale pentru cartofi, 23 gr
  • 400 gr bacon
  • 600 gr branza inchegata de vaca, facuta in casa
  • 5 oua
  • 400 gr cascaval
  • 500 gr smantana 30% grasime
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita maghiran uscat natural 100%
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti cu ingrediente romanesti:


  
   Se curata cartofii, se feliaza si se clatesc cu apa rece. Se toarna peste ei condimentele de cartofi 100% naturale, se amesteca si se pune jumatate din cantitatea lor intr-o tava care s-a uns in prealabil cu unt si s-a presarat faina peste unt sa nu se prinda mancarea.
   Se feliaza bacon-ul si se peste cartofi, se asaza un rand de felii de branza de vaci inchegata, alt rand de cartofi feliati.
   Se pun intr-un vas ouale, smantana, sare, se omogenizeaza si se toarna in tava peste cartofi, se presara cascaval din plin si maghiran uscat 100% natural si se da tava la cuptor pentru circa o ora.

Cand se rumeneste frumos deasupra, este semn ca este gata, se scoate tava din cuptor si se lasa sa se racoreasca putin, apoi se taie bucati, se serveste cu ketchup dulce sau iute, dupa preferinte.Sa aveti pofta. dragilor!
  Am folosit branza inchegata de vaci fiindca are proprietatea de a se topi la temperatura ridicata, plus ca este si foarte buna la gust.

TIPS-URI

1

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

2

cartofi,

3

ingrediente naturale,

4

retete deliciase

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu ingrediente romanesti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi dulci la cuptor cu cimbru - Garnitura gustoasa de post