Cartofi în coajă umpluți

de ionix in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2012 | 4524 vizualizari

 

simplu și bun, zic eu.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • câteva feliuțe de mozzarella
  • o roșie mică
  • frunzele de la o ceapă verde
  • circa 150 g cașcaval
  • două linguri mari cu unt
  • sare și piper după gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi în coajă umpluți:

  1. Cartofii se spală bine și se pun la fiert, în coajă, timp de 20-25 de minute.
  2. Tăiem cartofii în două și le scoatem miezul (operațiune care se efectuează cât cartofii sunt fierbinți).
  3. Circa 3/4 din miezul cartofilor rezultat, strivim cu o furculiță (trebuie să rămână bucăți ușor mai mari, să nu pasăm ca la piure) și se amesecă cu cașcavalul dat pe răzătoare, untul, frunzele de ceapă tăiate mărunt, sare și piper după gust.
  4. Așezăm cartofii într-o tavă pe care am pu hârtie de copt.
  5. Peste cartofi punem mozzarella și câte o feliuță de roșie (eu nu am pus mai multe roșii pentru a nu lăsa zeamă, dar puteți pune doar pulpa roșiei, fără semințe). 
  6. Dăm la cuptor pentru încă 15 minute iar apoi servim.
  7. Se pot servi ca aperitiv sau drept garnitură.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi în coajă umpluți" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

13.08.2012, 17:58

diaconta 1

15.08.2012, 15:32

cum erau sa-mi scape
ai pus-o cat am lipsit

Rahela Velicu 1

17.05.2021, 10:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]