Cartofi in sos picant de rosii

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 23 Apr 2013 | 6310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi de marime medie
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita pudra de ardei iute
  • 2-3 frunze busuioc
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in sos picant de rosii:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.

Punem intr-un blender rosiile, ceapa, usturoiul si pudra de ardei iute si mixam pana obtinem o pasta fina, omogena.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi adaugam sosul picant de rosii, busuiocul tocat si lasam compozitia pe foc timp de 4-5 minute.

Apoi punem cartofii, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana scade putin sosul.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in sos picant de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu sos de branza si usturoi la slow cooker Crock-Pot