Cartofi la tigaie cu ciuperci

de katty in Mancaruri de legume, 1 Sep 2017 | 6417 vizualizari

 

De preferat ar fi cartofii noi, insa merg si ceilalti.
Puteti renunta la unt in favoarea uleiului de masline si veti obtine un delicios preparat de post.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr cartofi noi
  • 400 gr ciuperci chapignon brune
  • sare
  • piper negru macinat
  • marar verde
  • 1 lingura ulei de masline
  • 30 gr unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie cu ciuperci:

Curatam cartofii si ii spalam bine. Ii punem intr-o oala, ii acoperim cu apa, adaugam putina sare si ii fierbem 10 minute.Ii scurgem si ii taiem in bucati potrivite. Intr-o tigaie incintam uleiul si adaugam bucatile de cartofi. Le rumenim usor pe toate partile. Curatam ciupercile, le taiem in sferturi si le punem intr-o alta tigaie impreuna cu untul. Le lasam  sa scada si adaugam sare si piper. Punem ciupercile peste cartofi, amestecam usor si adaugam mararul verde tocat fin. Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu carnati semiafumati