Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 28 Iul 2016 | 3189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi
  • 1 dovlecel mai mare
  • 1 lingura cimbru proaspat
  • 20 grame branza Feta
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta:

Se curata cartofii de coaja si se taie cuburi. Se amesteca cu usturoiul tocat, sare si piper si se soteaza intr-o tigaie cu ulei de masline, la foc mediu spre mare, pana devin aurii pe toate partile, 10-13 mintue si sunt gatiti. La final se adauga cimbrul si se amesteca. Se transfera intr-un alt vas. 

Se taie dovlecelul cuburi si se soteaza intr-o lingura de ulei la foc mediu, impreuna cu sare si piper, 5-8 minute.

Se adauga peste cartofi si se amesteca. 

Se servesc fierbinti sau la temperatura camerei, presarati cu branza Feta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez picant