Cartofi la tigaie cu sos de branza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2014 | 4647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi fierti in coaja
  • 3 ardei difertit colorati
  • sare si piper dupa gust
  • 200 gr. smantana (20% grasime)
  • 200 gr. branza frantuzeasca cu mucegai alb
  • 100 gr. mozarella
  • marar verde
  • seminte de chimen (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie cu sos de branza:

Spalam bine cartofii apoi ii fierbem in coaja pana patrunde usor furculita in ei.

Ii trecem sub jet de apa rece dupa ce au fiert, ii curatam de coaja si ii zdrobim cu mana.

Ardeii se spala, se curata de cotoare si seminte, se taie cubulete si se coc in tigaia antiaderenta la foc potrivit pana se inmoaie. Presaram sare si piper dupa gust.

Amestecam smantana cu bucatile de branza frantuzeasca si mozarella, apoi adaugam amestecul peste ardeii copti in tigaie.

Amestecam pana se topesc branzeturile si obtinem un sos de consistenta unei creme.

Presaram marar verde, amestecam din nou iar la final adaugam cartofii fierti si zdrobiti.

Inainte de servire presaram seminte de chimen.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la tigaie