Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2013 | 27993 vizualizari

 

Am avut pofta de cartofi prajiti,dar facuti altfel :) asa ca am facut o reteta minunat de buna

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi potriviti
  • marar
  • 1 ceapa rosie
  • 50 g cascaval ras
  • vegeta,piper alb.ghimbir
  • ulei pentru prajit
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval:

Cartofii se curata de coaja si se taie ca pentru cartofii prajiti.Se clatesc bine si se pun la fiert(sa nu se sfarame),pentru 10 minute.Cand sunt inca tari pe jumatate se scot intr-un castron.

Punem putina vegeta si piper si ghimbir.

Intr-o tigaie punem ulei si punem cartofii scursi de apa.

Separat in alta tigaie se pune un strop de ulei de masline si ceapa rosie taiata feliute subtiri.Se lasa sa se inmoaie putin.

Cand s-au prajit cartofii adaugam deasupra ceapa calita si mararul tocat marunt.Amestecam bine iar la sfarsit adaugam cascavalul ras pe razatoarea mare.

Se lasa sa se topeasca dupa care se pot servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]