Cartofi razuiti cu ceapa

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2016 | 10713 vizualizari

 

O garnitura simpla de cartofi cu ceapa si boia de ardei dulce, care ma duce cu gandul tot la copilarie pentru ca e o mancare pe care o intalneam cam des in farfuria mea

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi razuiti cu ceapa:

Cartofii in coaja ii spalam bine si ii punem la fiert intr-un vas cu apa cu putina sare.

Dupa ce s-au fiert cartofii scurgem apa din vas  si ii lasam sa se raceasca putin, pentru a putea indeparta apoi coaja.

Dam cartofii pe razatoarea mare.

Punem o tigaie cu putin ulei pe foc si cand s-a incins uleiul adaugam ceapa tocata marunt.

Calim ceapa, apoi adaugam boiaua si amestecam.

Adaugam cartofii razuiti in tigaie si potrivim de sare si piper.

Amestecam si daca mai e nevoie mai lasam putin pe foc sa se incalzeasca.

Putem servi acesti cartofi simpli cu o salata sau ca si garnitura cu orice tip de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi razuiti cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]