Cartofi taranesti

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2012 | 5415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • kaizer
  • 1 ceapa rosie mica
  • 2 linguri bulion
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofii se taie cubulete ca de piure si se pun in apa cu sare la fiert,10-15 minute.Nu trebuie lasati sa se sfarame.Intre timp se taie ceapa felii subtiri,kaizerul se taie cubulete si se pun la calit in ulei de masline,dupa vreo 5 minute se adauga bulionul,sarea si piperul si se amesteca bine.Se adauga sosul format intr-un vas termorezistent,si se pun si cartofii fierti.Se pune sare si piper si se amesteca bine,dupa care se da la cuptor 10-15 minute.Se poate servi cu snitel de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi taranesti (de post)