Cartofi taranesti cu ardei kapia

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2013 | 6873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 1 ardei kapia mic
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • marar verde
  • sare/piper/curcuma/boia dulce
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • 1 pahar de apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu ardei kapia:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi ca de piure.

Ardeiul kapia il taiem cubulete ,iar ceapa o taiem marunt si le punem la calit in uleiul de masline.

Dupa cateva minute se adauga si cartofii clatiti bine in apa rece si scursi.

Se pun condimentele si 1 pahar de apa si se lasa la foc mic sa se fiarba cartofii.

Se adauga si vinul alb cand mai scade zeama si usturoiul taiat feliute subtiri.

Mararul se pune cand sunt gata cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]