Cartofi trasi in teapa

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2014 | 5369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 100 gr sunca
  • 100 gr cascaval Delaco
  • slanina
  • ardei kapia
  • salam cu sunca
  • branza topita Delaco
  • ceapa
  • putin unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi trasi in teapa:

Cartofii ii fierbem in apa cu sare, ii lasam sa se raceasca, ii curatam de coaja si ii taiem feliute. La fiecare feliuta de cartofi punem o feliuta de sunca, una de cascaval, slanina, ardei, salam cu sunca, ceapa si unim tot cartoful cu un betisor de frigarui. Asezam in tava cuptorului, punem deasupra cartofilor bucatele de unt, branza topita feliute si lasam la cuptor pe 200 de grade sa se rumeneasca.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi trasi in teapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MOKUSKA 1

10.11.2014, 13:48

iry-gabriela 1

11.11.2014, 21:43

ce bunatate.....

mihaelar63 1

14.11.2014, 22:25

Imi plac grozav , trebuie sa incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti