Cartofi umpluti

de Criss in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2011 | 7244 vizualizari

 

O reteta foarte simpla, gustoasa, care se face foarte repede. Conditia este sa aveti cartofii fierti inainte.

 

INGREDIENTE

  • -5 cartofi fierti in coaja
  • -5 ciuperci
  • -1 ceapa verde
  • -1 felie de ardei
  • -sunca
  • -cascaval
  • -smantana
  • -sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se curata de coaja si se taie in doua. Se scobeste miezul cartofilor si in interior se pune putin unt si putina sare. Cartofii scobiti se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt/margarina/ulei.

Separat se taie ceapa marunt, ardeiul cubulete si ciupercile cubulete si se calesc in ulei. Se adauga miezul cartofilor, bucatele de sunca si se umplu cartofii cu acest amestec. Deasupra se pun feliute de cascaval, se da tava la cuptor pentru 20 minute pana se topeste cascavalul si se rumenesc cartofii. Se servesc cu smantana. Acesti cartofi umpluti se pot servi si ca o garnitura langa o friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Criss 1

01.11.2011, 05:22

Multumesc dragele mele.

Sylvia 1

01.11.2011, 13:15

excelent arata !!!

diana_k 1

03.11.2011, 11:27

eu ma pregatesc de masa..,arata tare bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Byron