Cartofi umpluti cu carnaciori

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2010 | 5342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • o ceapa verde
  • cascaval ras
  • 2 carnaciori
  • branza topita la tub
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu carnaciori:

se spala cartofii bine, si se pun la fiert in coaja, nu-i lasam sa fiarba forte mult, ci doar cat sa putem face o scobitura in ei fara sa se rupa.

facem  scobitura cu ajutorul unei lingurite, atat cat sa se pastreze o coaja groasa, dupa care punem un start de branza, unul de carnaciori taiati rondele, apoi ceapa verde tocata marunt, cascavalul ras si iarasi un strat de carnaciori.

condimentam si dam la cuptor pt cca 30 de min.

eu am mai pus pe deasupra niste branza topita pt k am nimerit cel mai prost cascaval care nu s-a topit:(

cand sunt gata presaram verdeata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de cascaval (2)