Cartofi umpluti si ciuperci umplute

de Criss in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2011 | 7506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6 ciuperci mari
  • -3 cartofi mari
  • -1 ceapa
  • -200 g branza de burduf sau branza framantata
  • -ulei de masline,
  • sare,
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti si ciuperci umplute:

Cartofii se fierb in coaja, dupa ce s-au racit se curata, se taie in doua, se scobeste miezul.  Piciorusele ciupercilor se scot si in fiecare palarie se pune putina sare. Ceapa se caleste, se adauga piciorusele ciupercilor taiate cubulete, dupa ce acestea s-au calit, se adauga miezul cartofilor si branza framantata. 

Cu acest amestec se umplu cartofii si palariile ciupercilor. Ungem cu ulei de masline un vas termorezistent si punem cartofii si ciupercile. Dam tava la cuptor pentru 25 minute, apoi servim cu ketchup. (Smantana ar fi fost ideala, dar n-am avut si nici chef n-aveam sa mai cobor. )

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti si ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de cartofi cu carne tocata si ciuperci