Cascaval pane

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2015 | 3979 vizualizari

 

Fetitei mele ii place foarte mult cascavalul pane.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul se taie fasii mai groase sau de grosimea unui deget.Ouale se bat impreuna cu putina sare si piper.Fiecare felie de cascaval se trece prin faina,oul batut,pesmet ,dinou prin oul batut si pesmet.

Se prajeste fiecare felie de cascaval pe ambele parti,aproximativ 2-3 minute in ulei incins.Dupa prajire se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.Pofta buna.

TIPS-URI

1

putem servi cascavalul langa o garnitura de cartofi sau salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane cu piure de cartofi