Cascaval pane cu lamaie

de SENO in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2011 | 3389 vizualizari

COMENTARII (9)

alinutzika 1

26.07.2011, 23:57

cu zeama de lamaie nu am mancat niciodata...sunt curioasa ce gust are..

Sidy 1

27.07.2011, 06:58

Ca sa nu se desprinda crusta de pe cas, dupa ce ati dat feliile prin faina, ou si pesmet, lasati-le asa "imbracate" 20-30 de minute, apoi frigeti-le in uleiul incins...
Lamaie deasupra ? Trebuie incercat

Bunica 1

27.07.2011, 07:13

Sidy, multumesc pentru tips ! Foarte bun cascavalul pane! Stropit cu lamaie n-am incercat, dar e bine de stiut

Ubulika 1

27.07.2011, 07:16

interesant mi-e pofta

MotanLaOale 1

27.07.2011, 08:33

de verificat cu lamaie ... interesant

LUK 1

27.07.2011, 08:45

si eu fac dar n-am folosit lamaie pana acum

Lau 1

27.07.2011, 11:24

interesant

mamaieelena 1

29.07.2011, 07:12

adry88 1

11.08.2011, 21:53

bun imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de cartofi, cu carne, spanac si cașcaval