Castraveti murati la borcan

de anisoara in Muraturi, 5 Iun 2010 | 166445 vizualizari

COMENTARII (57)

anisoara 1

05.06.2010, 15:37

cE SE INTAMPLA , AM MICSORAT IMAGINEA SI TOT NU SE VEDE TOATA. ESTE FOARTE IMPORTANT IN ACEASTA RECETA IMAGINEA SA SE VADA PE DEPLIN. CUM SA PROCEDEZ ?

anisoara 1

05.06.2010, 15:43

Fetelor , sper sa aveti curajul sa cititi receta pana la urma . Recunosc este foarte mare , dar am decis sa va scriu toate detalele si secretele acestei recete. Se incepe sezonul de murare a castravetilor peste 2-3 saptamaini si daca vor aparea intrebari sa pot sa va raspund la toate.Este o receta cizelata de mine de 10 de ani si sper sa va reuseasca cu succes.
Cu drag, Anisoara

anisoara 1

05.06.2010, 15:45

In general , cunosc multe recete foarte gustoase de conservare a legumelor si fructelor pentru sezonul de iarna , dar nu le pot expune, deoarece nu am poze .

gaby_duceag 1

05.06.2010, 15:49

Anisoara, chiar daca acolo unde e "plasata" nu se vede bine, dam clik pe ea si ne-o arata marita . Crede-ma c-am citit-o toata, cap coada si -o mai citesc odata ))

Miha 1

05.06.2010, 15:56

Anisoara, cred ca poza este facuta "in picioare", adica pe inaltime si de asta nu se vede intreaga. dar daca se da clic pe imagine se dechide toata, in toata splendoarea. Eu nu pun castraveti la borcan, dar voi citi reteta.

Bucataras 1

05.06.2010, 15:57

De ce tai castravetii la unul dintre capete?

lia maria 1

05.06.2010, 16:00

minunata reteta este lunga, e mult de citit dar este grozava descrisa detailat sa poata fi preparata de cine doreste 5 furculite si eu cu siguranta am sa pun castraveti dupa reteta ta

anisoara 1

05.06.2010, 16:21

Wow , in primul rand ii raspund Sefului- in caz daca castravetii sunt prelucrati cu produse chimicale - ele ce concentreaza mai mult langa codita castravetilor, si deaceia va recomand si voua, cand mancati castraveti proaspeti , inlaturati aceasta parte. In al doilea rand, in procesului de murare ei isi trag apa si sare pe deplin. Lamuresc , sunt cazuri cand castravetii nu au fost pusi in apa pa mai mult timp inainte de murarea lor. Si atunci dupa ce sunt conservati si inchisi la borcan ei incep sa traga din lichidul din borcan. Si cand te trezesti din borcan dispare cam 200 ml de lichid-moare. In asa caz . castravetii din partea de sus a borcanului sunt fara lichid, si nu-i mai poti manca dupa ce deschizi borcanul , trebuiesc aruncati. Sunt gustosi numia aceia care s-au pastrat in moare. Sper ca am raspuns pe deplin.

Bucataras 1

05.06.2010, 16:24

mercic pt raspuns

anisoara 1

05.06.2010, 16:29

Avand in vedere ca esti aici pe aproape, vreau sa intreb- pot expune macar vre-o 10 recete de conservare a legumelor si fructelor pe iarna , dar fara poze, sunt destul de interesante si gustoase . In toamna voi atasa pozele .

anisoara 1

05.06.2010, 16:33

Gaby iti multumesc din suflet, pt ajutor si pt ca ai citit receta. Nu am lucrat degeaba. Eu sincer, de scris , am scris-o dar nu am controlat greselile. Am oosit, mai in seara.

anisoara 1

05.06.2010, 16:35

Miha , dar de ce nu pui castraveti la murare ? iti plac numai dulciurile ,care sunt foarte minunate la tine. Nu vreai sa pui castarveti, pune PEPENI. la nOi li se spune PEPENI , la voi cum ?

anisoara 1

05.06.2010, 16:37

Lia iti multumesc de incredere , si te voi astepta cu rezultatele primite. Receta a fost expusa in limba rusa si este facuta de foarte multe femei.

Ina 1

05.06.2010, 17:23

" chiar daca acolo unde e "plasata" nu se vede bine, dam clik pe ea si ne-o arata marita .." Gabytule, tac

gaby_duceag 1

05.06.2010, 17:24

Mda...observ ca taci ) tastezi ) vai, vai,vai.....

gaby_duceag 1

05.06.2010, 17:25

uite Ina..asa pot face si eu :" poza este facuta "in picioare", adica pe inaltime si de asta nu se vede intreaga. dar daca se da clic pe imagine se deschide toata, in toata splendoarea." insa!!! tac!!! )))

Ina 1

05.06.2010, 17:26

Ina 1

05.06.2010, 17:27

anisoara, cred ca dormi neintoarsa la noapte, dupa cat ai scris aici Bravo, meriti cele 5 furculite

gaby_duceag 1

05.06.2010, 17:27

bai, eu am mai zis odata ca unde scrii tu nu mai vin, ca ma provoci ) dar nu m-am lecuit ca vii tu dupa mine si-i tot aia)

Miha 1

05.06.2010, 17:27

Tacutelor!

anisoara 1

05.06.2010, 18:12

Ina, ai drepatate voi dormi neintoarsa, pt ca tot am intins timpul sa nu o scriu, ca stieam ce ma asteapta. dar oricum am facut-o . dar daca vor aparea intrebari, sa stii ca mai scriu raspunsuri si veti mai primi o receta de 2 ori mai mare. astept intrebari cu mare placere.

Rocsi 1

05.06.2010, 18:16

cred k sunt foarte buni...o sa o mai citesc sa o inteleg bine

anisoara 1

05.06.2010, 18:23

rocsi, special am divizat-o descrierea in etape, ca dupa fiecare etapa sa faci o pauza mica, sa beai un pic de cafea, si sa poti rumaga mai bine cele citite
succese

ela 1

05.06.2010, 19:40

ce imi mai plac castravetii murati.... si tac si eu,in acord cu prietenele mele de prostii

Sidy 1

05.06.2010, 20:46

Anisoara atat de frumos ai descris reteta ca nu mai sunt intrebari Bravo tie pentru cata rabdare ai avut La toamna am sa pun castraveti dupa reteta ta, cu siguranta ca si mie imi plac fara otet si fara zahar...Eu adaug si niste ardei iute ca ne place mai picant...
In rest no coment !!!
Numai papagalul asta ma omoara cu zile !!!! Gaby...frige-l mai tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati vara la soare - Castraveti covasiti