Caviar de vinete

de Dya Daniela Andrei in Salate, 30 Apr 2013 | 5110 vizualizari

 

Pe cat de simplu, pe atat de gustos! Potrivita pentru zilele de post!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de vinete
  • patrunjel proaspat
  • 1-2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri cu suc de lamaie
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • condimente: un praf de chili, unul de piper, o lingurita de chimen, sare, coriandru (daca aveti proaspat, si mai bine!) (sau dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caviar de vinete:

Coacem vinetele si le tocam fin (In mod normal, pentru aceasta reteta se foloseste doar miezul vinetelor, semintele, eu am folosit insa vinetele in intregime,). Amestecam condimentele, patrunjelul maruntit, sucul de lamaie si uleiul de masline, omogenizam pasta obtinuta si o adaugam vinetelor tocate. Potrivim de gust cu sare si piper, daca mai este necesar.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caviar de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole alba