Ceafa de porc cu salvie si rosii

de mihaelar63 in Porc, 14 Ian 2011 | 5197 vizualizari

 

Din ciclul ,, nimic nu se pierde , totul se.... gateste !!!'' . M-am trezit cu niste bucatele de ceafa de porc , ramase de la portionat . M-am gandit sa le fac la cuptor fara pic de ulei .
nici macar nu mi-am inchipuit ca poate iesi ceva atat de gustos .

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ceafa porc 
  • 2 rosii
  • 1 lingura piper mozaic[negru+alb+ rosu + verde ]
  • 1 lingura salvie verde tocata
  • sare
  • 500 gr cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu salvie si rosii:

  1. Bucatile de ceafa , se spala , se pun intr-o tavasi se amesteca cu o rosie ,  boabe de piper , salvie si sare . Tava se da la cuptorul bine incins 30 min . Serviti preparatul cald cu cartofi natur stropiti cu sosul format in tava si cu cealalta rosie taiat alaturi .

TIPS-URI

1

 Ceafa avand ,,firicele de grasime '' care la copt se vor ,, topi'' , nu mai are nevoie de ulei . 

2

  Boabele de piper integi sunt delicioase in preparate , fierte-coapte , nu condimenteaza totul  ,doar iti ,, explodeaza '' din cand in cand si iti desfata papilele gustative .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu salvie si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor