Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor

de COSTEO in Porc, 11 Apr 2013 | 15032 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

11.04.2013, 20:21

bun bun

Valclaudia 1

11.04.2013, 20:27

ce bine arata carnita asta!

COSTEO 1

11.04.2013, 20:28

multumesc!

cristeena20 1

11.04.2013, 20:44

APETISANTA!!!!

diaconta 1

11.04.2013, 21:07

iti cam place carnea Costeo

Lau 1

11.04.2013, 21:12

Dya Daniela Andrei 1

11.04.2013, 21:28

Vin la masa? Aduc desertul!

Alexandra Elena 1

11.04.2013, 21:34

arata bine

kukibella 1

11.04.2013, 21:34

COSTEO 1

11.04.2013, 21:36

Poftiti la masa!

COSTEO 1

11.04.2013, 21:41

Recunosc ca sunt carnivor asta e ,grupa mea de sange o spune .
0-NEGATIV donator universal.

Rocsi 1

11.04.2013, 22:56

O mancate gustoasa ai pregatit!

COSTEO 1

11.04.2013, 23:25

Multumesc!

Patricia Iordache 1

12.04.2013, 18:18

Desi nu sunt mare consumatoare de carne (nu mi-a placut de mica), parca as manca asa ceva. Am o intrebare: In primele 20 minute lasam doar carnea simpla, cu ceapa si morcovii si putin ulei? Nu adaugam apa sau altceva? Vreau sa fac si sa fiu sigura ca nu gresesc

COSTEO 1

12.04.2013, 18:35

Punem putin ulei adica ungem tava si o cescuta de apa.

Patricia Iordache 1

12.04.2013, 19:09

Aha, deci si putina apa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu sos de rodii