Ceafa de porc marinata la gratar

de Bucataras Medi in Porc, 13 Apr 2011 | 9835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati ceafa de porc
  • un pahar cu vin alb sec
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • cimbru
  • rozmarin
  • 1 lingura rasa cu zahar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc marinata la gratar:

Intr-un vas amestecam vinul,uleiul de masline,usturoiul zdrobit,cimbrul, rozmarinul,zaharul , sarea si piperul.Potrivim marinata cu condimente dupa gustul fiecaruia.

Asezam bucatile de carne intr-un vas si turnam marinata peste ele astfel incat carnea sa fie acoperita de marinata.Acoperim vasul cu o folie si dam la frigider pentru cateva ore bune(3-4) dupa care scoatem carnea si o frigem pe gratar.

Servim alaturi de o garnitura (eu am folosit orez) si o salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc marinata la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (74)

Bucataras Medi 1

21.04.2011, 21:55

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiina, ce mai faci?.......................

Bucataras Medi 1

21.04.2011, 21:55

Dya...............

christyansen 1

24.02.2012, 08:15

super bun bv bv bv

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu legume in vasul roman