Ceafa de porc marinata, la gratar

de Mutulica in Porc, 3 Iun 2018 | 5680 vizualizari

 

O alta reteta delicioasa pentru "picnicul bucatarasilor" si nu numai.
 

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati ceafa de porc
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce

Optional:

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc marinata, la gratar:

Condimentati bucatile de ceafa cu sare, piper, cimbru si boia dulce, apoi asezati-le in vasul de marinare, stropind fiecare bucata cu ulei. Inchideti vasul si vidati-l. Pastrati-l la rece cca. o ora.

Feliati legumele si condimentati-le cu sare pe ambele parti. 

Incingeti gratarul si frigeti bucatile de ceafa marinata. Frigeti apoi feliile de vinete si dovlecei, pe ambele parti.

Serviti-le impreuna, alaturi de un pahar de vin bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc marinata, la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

laura_n 1

04.06.2018, 14:36

oaaau, Costel! ))

kytz 1

04.06.2018, 17:48

Facem des, e foarte bună și merge de minune alături de legume coapte!

Mutulica 1

04.06.2018, 18:11

Saru-mana , Gaby(kytz) , multumesc pentru aprecierile de la ambele retete!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]