Ceai caramel

de LUK in Cocktail, 23 Ian 2011 | 6706 vizualizari

 

Un gust dulce acrisor...

 

INGREDIENTE

  • o lingura cu varf de zahar tos
  • 400ml apa
  • 2-3 picaturi esenta de rom
  • suc de lamaie proaspata dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceai caramel:

 Se caramelizeaza zaharul cu grija sa nu se arda(ii da ceaiului un gust amarui..).Dupa ce s-a topit tot zaharul se adauga apa.Lasam sa fiarba pana cand se omogenizeaza apa cu zaharul.Luam de pe foc si asteptam sa se raceasca putin.Cand e caldut adaugam romul si stoarcem putina lamaie(dupa gust)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceai caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]