Chec aperitiv

de diaconta in Porc, 13 Noi 2010 | 10636 vizualizari

 

Cu gandul la drobul facut de Miha,impachetat frumos in "paturica" de bacon,am facut rulada asta,tot din categoria "n-a iesit ce-am vrut"

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne tocata de porc
  • 3 fire carnati cabanos
  • 2 morcovi
  • bacon felii
  • 2 liguri pesmet
  • 3 oua
  • 2 catei de usturoi
  • ceapa verde
  • gogosar
  • condimente
  • verdeata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Carnea se condimenteaza,morcovii se fierb si cabanosul se prajeste putin.

Ouale se bat spuma si se adauga pesmetul.Se pune peste carne,impreuna cu ceapa verde ,usturoiul pisat si verdeata.Se mai condimenteaza daca este cazul.

Din feliile de bacon se face o "tesatura" pe care se aseaza jumatate din cantitatea de carne.

Peste ea asezam morcovii,carnatii si felii de gogosar.Se acopera cu restul de carne.Se "inveleste" cu baconul si se pune intr-o tava de chec unsa cu putin ulei.

Se pune in cuptorul incins pentru 50 de minute.

Se taie felii abia dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

ieri la 16:14

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

pe 07.04 la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 07.04 la 10:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chilli con carne