Chec aperitiv

de deliciousflavours in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2011 | 17088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  6 oua
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri ulei
  • 150 gr telemea
  • 80 gr cascaval
  • 200 gr faina
  • 1 praf copt
  • 100 gr masline verzi
  • 100 gr masline negre
  • 100 gr ciuperci
  • 1 gogosar murat
  • 300 gr piept de pui afumat (sau orice altceva preferati)
  • sare, piper  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Telemeaua si cascavalul le dam prin razatoare, maslinele le taiem feliute, la fel procedam si cu gogosarul si pieptul de pui. Spargem ouale intr-un vas incapator si mixam pana devin putin spumoase. Adaugam laptele, apoi treptat uleiul si mixam pana la omogenizare. Incorporam faina amestecata cu praful de copt si mixam in continuare. Peste compozitia obtinuta adaugam maslinele, ciupercile, gogosarul, pieptul de pui si condimentam cu sare si piper. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 45-50 minute.

Este un aperitiv gustos care poate fi servit atat cald cat si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tascute cu branza sarata