Chec aperitiv

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2010 | 8407 vizualizari

 

ceva bun cu putini bani si timp

 

INGREDIENTE

  • 4-5 oua
  • 3-4 linguri de unt(topit) sau ulei
  • 100g faina
  •  1 praf de copt
  • sare
  • 250g salam,parizer,sunca,bacon(cu siguranta aveti prin frigider ramase)
  • 1 cutie de masline negre fara samburi
  • 1 ardei mic rosu
  • 1 ardei mic verde
  • putin patrunjel verde tocat
  • 100 -150g cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se amesteca 4 oua cu untul topit si racit,faina ,sarea si praful de copt

Se taie cubulete mici si marunte salamul,sunca,maslinele,ardeiul,patrunjelul

Se amesteca toate taiate cu compozitia din faina

se pun in tavi de cozonac unse in prealbil cu puitn ulei si eu pun o folie de aluminiu(se scoate mai usor din tava)

se coace la 180 grade aproximativ 45-50 minute

dupa ce s-a copt se lasa sa se racesca putin in tava si apoi se scoate altfel se poate rupe.

Dupa ce s-a racit se taie felii-un aperitiv grozav de bun

din pacate nu am poza numai cu platoul de aperitiv,dar o sa pun cu tot cum era pe masa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu dovlecei, carnat si branza