Chec aperitiv cu parizer de pui

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2012 | 10967 vizualizari

 

Sursa: gourmandine

 

INGREDIENTE

  • 500 g parizer de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 13 fire ceapa verde
  • 2 triunghiuri branza topita
  • 5 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • fulgi ardei iute
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu parizer de pui:

Parizerul l-am taiat cubulete si l-am calit in putin ulei, iar cand a fost gata l-am lasat la scurs si racit. In acelasi ulei am calit ardeii si ceapa verde tocate marunt, lasandu-le si pe acestea la scurs si racit.

Folosind 2 boluri mari, am separat albusurile de galbenusuri.

Galbenusurile le-am amestecat cu ceapa, ardeii si parizerul calite si racite, branza topita, smantana, sarea si piperul. Am amestecat pana s-au omogenizat bine.

Albusurile le-am mixat spuma, apoi am adaugat faina in ploaie, amestecand usor ptr a nu se lasa.

Peste amestecul de galbenusuri, am adaugat compozitia de albusuri, amestecand usor cu o spatula de jos in sus.

Am uns cu ulei 2 tavite de chec, apoi am turnat compozitia si am dat-o la cuptorul preincalzit pentru 45 de minute, sau pana trece testul scobitorii.

Poftiti la masa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu parizer de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv a la Jamila