Chec aperitiv cu ton

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2014 | 12556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ton bucati in ulei
  • 4 fire ceapa verde
  • 6 oua
  • 450 g faina
  • 150 ml ulei + 2 linguri
  • 1 praf de copt
  • 30 g unt
  • 150 ml lapte
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1 lingurita rasa piper
  • faina pentru tapetat tava
  • ulei pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ton:

Curatam ceapa, o taiem marunt si o sotam in cele 2 linguri de ulei.
Separat amestecam faina cu praful de copt si adaugam pe rand ouale,laptele,uleiul,untul topit si apoi racit.Amestecam bine cu ajutorul unei palete .Mai adaugam ceapa sotata,ardeiul gras curatat,spalat si taiat cubulete mici,patrunjelul verde taiat marunt,cimbrul si condimentam cu sare si piper dupa gust.Amestecam pentru o buna omogenizare.
La final adaugam  si bucatile de ton(scurgem conserva de ulei) si amestecam usor astfel incat bucatile de ton sa nu se zdrobeasca.
Ungem o tava cu ulei si tapetam cu faina ,turnam compozitia de mai sus si apoi dam la cuptorul preincalzit,la 180 de grade timp de circa 40-45 min.
Facem testul scobitorii si cand a fost trecut scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca in ea checul aperitiv apoi scoatem si taiem felii potrivite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta