Chec bicolor

de Angelina_Elena in Prajituri, 4 Sep 2012 | 4735 vizualizari

 

by Divainbucatarie

 

INGREDIENTE

  • 175 g faina
  • 275 g zahar
  • 4 oua
  • 4 linguri apa
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 lingurita cacao
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec bicolor:

Separam albusurile de galbenuse. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Cand s-au intarit adaugam lingura cu lingura zaharul, mixand bine. Adaugam apoi galbenusurile unul cate unul. Adaugam faina cernuta si amestecata cu praful de copt. Omogenizam. La sfarsit adaugam coaja rasa de lamaie si apa. Luam cateva linguri din compozitia precedenta si adaugam cacaoa.

Tapetam o forma de chec hartie de copt si putin ulei. Turnam compozitia alba iar deasupra pe ce-a maro. Luam o scobitoare si marmoram compozitia deasupra. Dam tava la cuptorul preincazit timp de 30-40 de minute. Cand s-a racit pudram checul cu zahar.

Se serveste alaturi de un pahar de lapte, o cana de ceai sau cafea!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec bicolor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao