Chec bicolor

de gabrielasfechis in Dulciuri, 22 Ian 2017 | 2705 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa
Ideea asta mi-a venit intr-o noapte, in timp ce ii dadeam la pitic sa manance :))
Cred ca ouale erau de casa, ca in loc de albastru mi-a iesit verde :D :))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 7 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 gr faina
  • jumatate plic de praf de copt
  • colorant alimentar rosu si albastru
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec bicolor:

Separam ouale. Mixam albusurile cu zaharul bine, apoi adaugam pe rand galbenusurile si amestecam de sus in jos, cu o lingura de lemn pana la omogenizare.

Adaugam faina si praful de copt pe rand, in timp ce amestecam sa se incorporeze bine.

La final, impartim compozitia in doua si intr-o jumatate, adaugam colorant rosu, iar in cealalta, colorant albastru.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam prima data compozitia rosie, apoi cea albastra si dam la cuptor pana se coace .

Se taie dupa ce s-a racit.

Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec bicolor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Banana Raisin Bread