Chec cu coacaze negre

de Ramona Dinu in Dulciuri, 8 Iul 2015 | 4630 vizualizari

 

Un chec simplu, usor acrisor si racoritor datorita coacazelor.

 

INGREDIENTE

  • 50 grame Unt (la temperatura camerei)
  • 230 grame Zahar
  • 3 buc. Oua
  • 5 ml Esenta de vanilie (o lingurita)
  • 225 grame Faina de grau
  • 1 plic Praf de copt
  • 125 ml Lapte dulce
  • 100 grame Coacaze negre
  • 20 grame Zahar pudra pentru decorat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu coacaze negre:

Freaca untul cu zaharul.

Incorporeaza galbenusurile pe rand, unul cate unul. Adauga si esenta.

Amesteca faina cu praful de copt si adauga in compozitie, alternand cu laptele.

Bate albusurile spuma si incorporeaza-le usor in compozitie.

Adauga si coacazele, amestecand foarte usor sa nu se zdrobeasca.

Pune totul intr-o tava de chec tapetata cu faina si da la cuptorul incins, la 180 grade, timp de 35 minute.

Verifica daca este bine copt, cu scobitoarea.

Taie felii si serveste.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]