Chec cu ficat si inimi de pui

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2014 | 10816 vizualizari

 

Aveam o pofta,care mi-a venit de la ceapa verde din piata...

 

INGREDIENTE

  • 220 g inimi pui
  • 560 g ficat pui
  • 20 fire ceapa verde
  • 2 gogosari
  • sare
  • 2 legaruri marar
  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ficat si inimi de pui:

Mai intai punem la fiert ficatul si inimile,cand s-au fiert le scoatem din apa si le lasam sa se raceasca,apoi le taiem cubulete mici.Ceapa o taiem marunt iar gogoarul cubulete si le punem in tuci la calit,adaugam un praf de sare.

Cat timp se calesc batem albusurile spuma tare iar galbenusurile le amestecam cu o lingura de ulei,sare,piper si faina,apoi adaugam albusurile batute spuma.Inainte  sa scoatem ceapa din tuci adaugam mararul tocat si mai lasam 1-2 min,apoi amestecam ceapa cu inima si ficatul,peste care adaugam compozitia de oua.Ungem si tapetam cu faina un vas de yena si turnam compozitia .Dam vasul la cuptorul preincalzit cca 30 min,facem testul scobitorii.Scatem vasul din cuptor si-l rasturnam pe un platou,lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ficat si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu parizer de pui