Chec cu migdale si crema nutella

de Bucataras Medi in Dulciuri, 20 Mai 2010 | 4983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 100 g fulgi de migdale
  • 150 g unt
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • o mana de migdale
  • miez de nuca
  • 1 praf de copt
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu migdale si crema nutella:

Se freaca bine untul cu zaharul si se incorporeaza pe rand ouale,zaharul vanilat, cateva picaturi esenta de vanilie si fulgii de migdale macinati fin in masina de rasnit cafea.Separat se amesteca faina cu sarea si praful de copt si apoi se incorporeaza in compozitia de mai sus.Se amesteca bine.

Se unge o tava de chec cu unt(eu am folosit o tava rotunda), se tapeteaza cu putina faina si se rastoarna compozitia de mai sus.Se da la cuptor.Se face testul scobitorii sa vedem cand este gata copt.Se scoate din cuptor  si se lasa sa se raceasca.

Cand checul este rece se "imbraca" in crema nutella si se decoreaza cu migdale (pe care le-am prajit in prealabil)si nuca fin macinata(si ea de asemenea prajita).

Se taie felii si se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu migdale si crema nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 12:58

ina, am sosit.....................

epurasha2bb 1

01.06.2010, 15:08

excelent arata!

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 15:15

Multumesc,epurasha................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]