Chec cu sunca si branza feta

de LopFras in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 21908 vizualizari

 

Tot pentru aperitiv o reteta simpla, de care o fac la evenimente festive si sarbatori: chec cu sunca si branza feta.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr sunca de porc sau de pui
  • 3 oua
  • 250 gr faina de grau
  • 150 ml lapte sau apa
  • 150 gr cascaval sau parmezan ras
  • 50 gr masline fara samburi
  • 150 gr fetaun plic de praf de copt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu sunca si branza feta:

Se amesteca toate ingredientele pana capata o consistenta vascoasa si se dau la cuptor, intr-o tava de cozonac cu hartie de copt, la foc mediu timp de 40-50 min. Se verifica coacerea prin impungerea cu o scobotoare. Daca scobitoarea este curata atunci e gata. Este o reteta festiva si foarte gustoasa. Musafirii o vor aprecia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu sunca si branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

10.01.2010, 23:23

chiar as manca asa ceva.

itza_mesesan 1

13.01.2010, 08:53

salut eu acuma ma pregatesc sa-o fac ,sper sa-mi iasa bine . nu am mai facut niciodata

itza_mesesan 1

13.01.2010, 14:17

mama ce bine mi-a iesit nu as fii crezut .iti multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto