Chec de cacao cu nuca

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 25 Iun 2016 | 5464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr miez de nuca
  • coaja rasa de portocala
  • 3 cescute cu zahar
  • 3 oua mari
  • 3 cescute cu faina alba
  • o cescuta cu cacao neagra de calitate
  • o cescuta cu lapte
  • o cescuta cu ulei
  • o pastaie de vanilie
  • o lingurita cu praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de cacao cu nuca:

Zaharul se bate spuma cu albusurile.

Se adauga semintele de vanilie si coaja de portocala, iar apoi, rand pe rand galbenusurile, uleiul si laptele, faina cernuta impreuna cu praful de copt si cacaoa.

Se mixeaza pana la omogenizarea completa.

Se incorporeaza jumatate din cantitatea de miez de nuca (maruntit) si se amesteca usor.

Se toarna compozitia intr-o forma de copt, unsa in prealabil cu putin ulei sau unt.

Deasupra se presara restul miezului de nuca.

Se coace la 160 de grade pentru 45 de minute aproximativ. (Se testeaza cu o scobitoare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de cacao cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu biscuiti