Chec fluturas

de mihaelaM in Dulciuri, 12 Iun 2011 | 3533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri lapte praf
  • 1cana zahar
  • 1cana faina
  • 1lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec fluturas:

Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare,cand a devenit tare amestecul  am inceput sa pun putin cate putin zaharul.

Dupa ce zaharul a fost omogenizat bine am adaugat galbenusurile unul cate unul mixand continuu.Cand galbenusurile s-au amestecat bine am adaugat si cele 6 linguri de lapte praf,apoi faina in ploaie.

Am uns tava cu ulei si am tapetat cu faina si am pus jumatate din compozitie,cealalata compozitie am amestecat-o cu cacao apoi am adaugat-o peste compozitia alba,am dat la cuptor cam 40-45 min.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec fluturas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu fructe uscate