Chec glazurat

de Ubulika in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 9172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  8 oua
  • 200 ml apa calduta
  • 200 ml ulei
  • 500 g zahar
  • un plic praf de copt
  • 500 faina
  • 2 linguri cacao
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 plic glazura bicolora
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec glazurat:

Se separa albuşurile de galbenuşuri. Galbenuşurile se amestecă cu 250 g zahar, cu praful de copt,  apa, uleiul şi faina pană se face o pasta.Albusurile le batem spuma cu restul de zahar,dupa care amestecam cu cealalta compozitie.Se tapeteaza formele cu faina,si turnam compozitia in ele.Pastram putina compozitie pe care o amestecam cu cacao.Se toarna apoi in tavi peste cealalta.

Se baga la cuptor 1h,se verifica cu scobitoarea.

Cand se raceste se orneaza cu glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec glazurat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Kinder Pinguin