Blat-maruntim biscuiti(cu ajutorul robotului)adaugam zaharul,zaharul vanilat,amestecam bine dupa care adaugam untul topit impreuna cu ciocolata si amestecam bine pana ce se omogenizeaza.
Intr-o tava cu pereti detasabili adaugam biscuiti si cu o lingura pasam bine pana devine un blat compact.Dam la rece pana pregatim crema
Crema 1-Intr-un vas adaugam 100 ml frisca impreuna cu ciocolata rupta bucati,punem pe foc amestecand continuu pana ce se topeste ciocolata,lasam sa se raceasca.Cand sa racit mixam impreuna cu frisca ramasa,
Mixam creama de branza cu zaharul vanilat,adaugam frisca si amestecam pana ce se omogenizeaza.adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic si amestecam bine,
Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la rece pana pregatim crema a 2
Crema 2-Topim ciocolata impreuna cu untul avand grija sa nu fiarba,
Mixam smantana impreuna cu zaharul pudra dupa care adaugam branza de vaci(scursa bine de zeama)ciocolata si amestecam bine pana ce se omogenizeaza,la final adaugam gelatina hidratata conform instructiunilor de pe plic.
Turnam crema in tava peste crema alba,adaugam cirese si struguri.dam la frigider 30 min.
Amestecam siropul cu compotul si adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic,
Turnam deasupra siropul peste fructe si dam la rece cateva ore(peste noapte)