Cheesecake cu citrice

de -Licurici- in Dulciuri, 22 Noi 2015 | 5283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 300g biscuiti;
  • 200 g unt.
  • Pentru umplutura:
  • 750 g mascarpone;
  • 150 ml frisca lichida;
  • o portocala,
  • 4 felii pomelo,
  • 3 felii grepfruit,
  • o cana de zahar;
  • 2 pliculete zahar vanilat,
  • 2 lingurite coaja de lamaie+portocala;
  • o ligurita esenta de lamaie,
  • Pentru topping:
  • 4 portocale;
  • 2 felii pomelo,
  • 4 felii grepfruit,
  • doua pahare de zahar,
  • 2 plicuri de gelatina
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu citrice:

  • Am zdrobit biscuitii la chopper, i-am amestecat cu untul topit, apoi i-am pus intr-o forma cu peretii detasabili. Am presat bine si am bagat la frigider pentru o ora.
  • Gelatina am lasat-o la inmuiat 10 minute in apa, fiecare plic separat.
  • Am mixat mascarponele cu zaharul, esenta si coaja de lamaie + portocale, iar frisca am mixat-o separat.
  • Am adaugat un plic de gelatina in frisca, am amestecat, apoi am pus si fructele taiate bucati mici.
  • Frisca cu fructe am incorporat-o in crema de mascarpone, apoi am pus toata compozitia peste blatul de biscuiti.
  • Am pus fructele pe foc cu zaharul si putina apa.
  • Am lasat sa fiarba pana s-au inmuiat, apoi am adaugat gelatina dizolvata si am lasat sa se raceasca. 
  • Am adaugat peste crema si am lasat peste noapte la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu citrice" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]