Cheesecake cu dovlecei si feta

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 11 Noi 2010 | 11542 vizualizari

 

Un cheese cake ce poate fi folosit ca aperitiv si la fel de bine ca garnitura...sau chiar ca fel principal...gustos si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • Ai nevoie de
  • 2 cesti( cani) de dovlecei curatati,spalati si taiati
  • 1 lingurita de sare fina
  • 2 cesti ( cani ) si jumatate de branza feta maruntita
  • 1/2 ceasca parmezan ras
  • 2 cepe taiate
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ceasca patrunjel taiat marunt
  • coaja de la o lamaie
  • 2 oua batute bine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu dovlecei si feta:

Incingi cuptorul( foc mediu sau 180 grade) Ungi o forma cu unt

Dovleceii ii presari cu sare si ii lasi deoparte, ii presezi usor sa iasa apa daca au... Combina feta cu parmezanul, ceapa, usturoiul, coaja de lamaie, patrunjelul si apoi cu ouale, adauga dovleceii, aseaza totul in forma de tarta( eu am folosit forma de tort in care am asezat hartie sa nu curga), si da la cuptor 60 de min...cand e aproape gata adauga branza feta desupra si mai da la cuptor inca 15 min...si gata...pofta mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dovlecei si feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]