M-am indragostit iremediabil de cheesecake.
Maruntim biscuitii.Topim untul.Amestecam untul topit cu biscuitii.Distribuim amestecul intr-o tava presand usor.Introducem la rece.
Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul maxand in continuare. Separat amestecam branza cu smantana, zaharul vanilat si galbenusurile.Adaugam si praful de budinca de vanilie omogenizand bine. Peste aceasta compozitie adaugam albusurile spuma, Amestecam usor.
Turnam compozitia de branza peste biscuiti in tava si introducem in cuptorul incins.Coacem pana se rumeste usor si mijlocul nu mai este moale.
Lasam sa se raceasca. Punem pe foc fructele congelate impreuna cu zaharul. Lasam sa dea cateva clocote, apoi adaugam plicul de Tort Gelee rosu. Amestecam bine,apoi luam vasul de pe foc. Dupa ce s-au racit distribuim fructele peste cheesecake.