Chefal la cuptor

de madi_marin in Peste, 4 Mai 2012 | 14775 vizualizari

 

Partea a doua a dietei include peşte şi carne. Pentru azi un preparat uşor şi foarte bun. Chefalul este un peşte cu oase puţine, carnea albă, moale şi gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • 1 chefal
  • sare
  • piper
  • usturoi verde
  • patrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal la cuptor:

Peştele se curăţă de solzi şi intestine, apoi se spală  şi se şterge bine. Se condimentează cu sare şi piper şi se umple cu usturoi şi pătrunjel.

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt şi se pune peştele. Se dă la cuptorul încins pentru 20-25 de minute. Se întoarce destul de des de pe o parte pe alta ca să nu se lipească de hârtie .

La servire se îndepărtează usturoiul copt şi pătrunjelul şi se serveşte cu usturoi proaspăt.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

05.05.2012, 22:46

tare bine arata!

mihaelar63 1

14.05.2012, 11:51

Nu ot lipsi de la peste

madi_marin 1

14.05.2012, 17:31

fetele....multumesc... ma bucur ca va place reteta....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]