Chicken fingers

de Dya Daniela Andrei in Pui, 4 Sep 2015 | 5358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • 2 oua mari
  • 100 gr faina alba
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chicken fingers:

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri.

Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor.

Trecem fasiile de carne prin faina si apoi prin ouale batute.

Le punem intr-o tigaie, in uleiul incins, pana se rumenesc uniform.
(Focul trebuie sa fie mediu, altfel se usuca excesiv).

Se servesc calde cu sos de usturoi (sau asa cum va place).

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte condimente: pudra de ardei iute, usturoi, boia dulce.

2

Fasiile de carne pot fi trecute prin fulgi de porumb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken fingers" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mix de legume chinezesc