Chifle impletite a la Elisa

de Sidy in Piine, 28 Ian 2011 | 5931 vizualizari

 

Dupa denumirea retetei, va dati seama ca reteta o am de la o prietena a mea careia ii multumesc foarte mult....

 

INGREDIENTE

  • 350 ml apa calduta
  • 3 linguri ulei
  • 5 g sare
  • 550 g faina alba
  • 15 g lapte praf
  • 15 g zahar
  • 5 g drojdie uscata
  • 50 ml lapte( pt glasat)
  • mac, susan(optional)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle impletite a la Elisa:

Se introduc ingredientele in masina de paine in ordinea enumerata si se planifica masina la programul de framantat si dospit. Cand este gata programul, scoatem aluatul pe o suprafata facuta cu faina. Impartim coca in 6 parti egale apoi modelam aluatul in bare lungi de aproximativ 30 cm.Innodam bara iar capetele le dam dedesubt, cum se vede in poze.

Preincalzim cuptorul la 185 grade.

Chiflele se pun intr-o tava pe hartie de copt , le acoperim cu un prosop si le lasam sa dospeasca 30 minute. Se ung apoi cu lapte si se presara cu seminte( optional) Se dau la cuptorul incalzit pina fac o crusta aurie. Dupa ce sunt coapte se lasa sa se raceasca pe un gratar.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle impletite a la Elisa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]