by ruxy,sunt minunate
Faina o cernem intr-un vas,facem o gaura in mijloc, si adaugam drojdia,zaharul si un pic de apa,amestecam si lasam 10 min la loc cald,pe margine adaugam sare.
Incepem sa framantam adaugand iaurtul si untul topit pe jumatate,daca este nevoie adaugam apa calduta,framantam o coca elastica si nelipicioasa,lasam sa creasca intr-un loc cald.
Ardeii ii taiem felii pe care le vom taia in 2
Dupa ce a crescut coca o mai framantam putin dupa care luam o bucata si intindem o foaie in forma de dreptunghi,
Ungem foaia cu crema de branza adaugam,bucatile de ardei si miez de lapte,rulam strans dupa care taiem sulul in 5 bucati
Le asezam cu grija in tava tapetata cu hartie de copt,le ungem usor deasupra cu galbenusul amestecat cu putin lapte
Acoperim si mai lasam la crescut 15 min.
Dam tava la cuptor pana ce chiflele se rumenesc frumos.