Chiftele cu cascaval

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2013 | 6858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata,
  • 2 oua,
  • 5 catei de usturoi,
  • o legatura patrunjel,
  • 2 felii de paine,
  • sare,piper si boia dupa gust,
  • -cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu cascaval:

Eu de aceasta data am folosit carne de porc pe care am tocat-o, insa voi puteti folosi carne tocata amestec sau carne de pui etc.

Taiem cascavalul cubulete de marime medie (daca vreti chiftelute mici atunci taiati si cascavalul cubulete mici). Amestecam intr-un bol carnea tocata, ouale, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, painea inmuiata usor in apa, sare, piper si boia dupa gust. Framantam foarte bine aceasta compozitie, dupa care ne apucam sa formam chiftelutele. "Imbracam" bucatile de cascaval in amestecul de mai sus si prajim chifetele in ulei incins, pana se rumenesc pe toate partile. Le scoatem pe un servet absorbant si le servim.

Pofta Buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute si cascaval afumat