Chiftele cu cascaval

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2013 | 7393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata,
  • 2 oua,
  • 5 catei de usturoi,
  • o legatura patrunjel,
  • 2 felii de paine,
  • sare,piper si boia dupa gust,
  • -cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu cascaval:

Eu de aceasta data am folosit carne de porc pe care am tocat-o, insa voi puteti folosi carne tocata amestec sau carne de pui etc.

Taiem cascavalul cubulete de marime medie (daca vreti chiftelute mici atunci taiati si cascavalul cubulete mici). Amestecam intr-un bol carnea tocata, ouale, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, painea inmuiata usor in apa, sare, piper si boia dupa gust. Framantam foarte bine aceasta compozitie, dupa care ne apucam sa formam chiftelutele. "Imbracam" bucatile de cascaval in amestecul de mai sus si prajim chifetele in ulei incins, pana se rumenesc pe toate partile. Le scoatem pe un servet absorbant si le servim.

Pofta Buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]