Chiftele de cascaval cu ciuperci

de katty in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2015 | 7312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ciuperci feliate
  • 100 gr cascaval ras
  • 100 gr faina
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • 1/2 lingurita drojdie uscata
  • 2-3 linguri lapte caldut
  • ulei
  • fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 1 lingurita unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cascaval cu ciuperci:

 Amestecam cascavalul ras cu faina ,sare ,piper macinat ,un ou  ,drojdia si putin lapte caldut pana obtinem un aluat care sa poata fi modelat.
Spalam ciupercile ,le scurgem bine si le tocam marunt.Incintam untul intr-o tigaie ,adaugam usturoiul tocat fin ,lasam putin ,apoi adaugam ciupercile.Le lasam 2-3 minute ,apoi  le dam jos.

Din aluat modelam  gogosele mici  in mijlocul carora punem cate o lingurita de ciuperci..Le aplatizam putin ,apoi le trecem prin ou batut si fulgi de porumb maruntiti si le prajim in uleiul incins.Le scoatem pe hartie absorbanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cascaval cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]